Ajanvaraus

Nettiajanvarauksessa ei ole saatavilla kaikkia palveluita tai vapaita aikoja. Mikäli et löydä haluaamasi palvelua tai haluat ajan joka ei ole varattavissa netissä, ole yhteydessä soittamalla, whatsapp-viestillä tai sähköpostilla. Katso yhteystiedot.

 

Kirjoita varauksen viestikohtaan eläimen nimi, rotu ja ikä. Sujuvan käynnin varmistamiseksi soitan ennen varattua aikaa. Kerrothan myös, jos haluat yhteydenoton muulla tavalla.

Kaikkien toimenpiteiden hintoihin lisätään kotikäyntimaksu.

Nettiajanvarauksen palvelukuvaukset

Äkillinen oksentelu tai ripulointi

 

Alkaen 120 €, sisältäen tarvittavan ensiavun (esim. ihonalainen tai suonensisäinen nesteytys ja lääkitys). Mikäli eläimen yleisvointi on huono, epäillään vierasesinettä, oksentaa vedenkin, eläin on veriripulilla tai kyseessä on pentu olkaa ensisijaisesti yhdessä puhelimitse nopean hoidon tarpeen arvionnin vuoksi. Hinta riippuu käytetyistä lääkkeistä ja kotiin annettavista tukihoitovalmisteista.

 

Äkillinen silmäoire

 

60 €, sisältäen silmätutkimuksen ja silmien värjäämisen. Hinta ei sisällä kotiin mahdollisesti luovutettavia lääkkeitä.

 

Hammaskivenpoisto

 

Kissa 100 €. Kotikäynnillä ei ole mahdollisuutta kirurgiseen hampaanpoistoon. Koiran hammaskivenpoistoa varten tiedustelut puhelimitse.

 

Kotieutanasia

 

Koira 90-120 €, Kissa 70 €. Eutanasia oman kodin tutussa ympäristössä sinun ja lemmikkisi ehdoilla ilman stressaavaa automatkaa ja klinikkakäyntiä. Mahdollisuus saattaa lemmikki viimeiselle matkalle vaikka sylissä lähimmäisten ympäröimänä.

Teen kotieutanasioita myös päivystysaikaan, kiireellisessä tapauksessa ole yhteydessä puhelimitse.

 

Kontrollikäynti

 

Kroonisen sairauden seurantakäynti. Sopii mm. kilpirauhasen liika- tai vajaatoimintaa, epilepsiaa, diabetestä tai munuaisten vajaatoimintaa sairastaville. Käynnillä olisi hyvä olla nähtävillä edelliset sairauteen liittyvät käyntikertomukset ja laboratoriotulokset. Eläimen tulisi olla ennen käyntiä 8 tuntia paastolla (vettä saa tarjota) mahdollisen verinäytteen varalta.

 

Korvaoireet

 

65 €, sisältäen korvanäytteen. Hinta ei sisällä käynnillä mahdollisesti luovutettavia lääkkeitä. Älä lääkitse korvaa 24 tuntia ennen käyntiä.

 

Kutinaoire

 

90 €, sisältäen ihonäytteiden oton.

Kutisevan eläimen diagnostiikka ja hoito vievät usein aikaa eikä yhdellä eläinlääkärikäynnillä välttämättä päästä käsiksi kutinan perimmäiseen syyhyn. Monesti diagnostiikka perustuu kutinan eri aiheuttajien poissulkemiseen. Olennaista on löytää oikea(t) syy(t) kutinalle, jotta hoito osataan suunnitella asianmukaisesti.

Pentuetarkastus

 

Käynnillä tarkastetaan pentueen terveydentila ennen pentujen luovutusta uuteen kotiin yleensä noin 7-9 viikon iässä. Jokaiselle pennulle tehdään kliininen yleistutkimus, jonka perusteella pentu saa kirjallisen terveystodistuksen. Käynnin yhteydessä pennut voidaan mikrosiruttaa Kennelliittoon rekisteröintiä varten. Tarjoan pentuetarkastuksen yhteydessä myös mahdollisuuden varhaisrokotukseen, joka tukee pennun sosiaalistumista.

Rokotus

 

45-50 € / 1. eläin rokotteesta riippuen, samalla käynnillä saman omistajan seuraavat eläimet – 10 € alennuksella.

Senioritarkastus

 

Senioritarkastukseen kuuluu eläimen läpikäynti kuonosta hännänpäähän kuunnellen, katsellen ja tunnustellen. Käynnillä tarkastetaan mm. suun, hampaiden, silmien, korvien ja ihon kunto. Sydän ja keuhkot kuunnellaan. Lemmikin liikkuminen arvioidaan ontumien varalta ja annettaan ihannepaino- sekä lihaskuntoarviot. Vatsa tunnustellaan tarkoin läpi, samoin eturauhanen kastroimattomilla uroksilla. Verinäytteet tutkitaan laajasti ja niiden sisältöä voidaan räätälöidä eläimen voinnin ja löydösten perusteella. Samalla hoidetaan myös rokotusasiat kuntoon. Hinta yleisimmillä verinäytteillä koiralle 140 € ja kissalle 170 €.